28 feb

pågrund av rastlöshet så har jag idag varit oerhört produktiv för att vara mig själv på en söndag, jag har sprungit med musik i öronen och sedan organiserat några av alla tusen garderober vi har hemma och hittat lite fynd längst in i hörnen. min garderob blev offer för rastlösheten och jag organiserade kläderna så att varje typ av klädesplagg hänger tillsammans. det kändes lite för kontrollfreakat så vi får se hur länge det håller! ska iallafall försöka reda upp min walk-in-closet som jag faktiskt har och få det att bli till en klädes oas. ska försöka hålla er uppdaterade, haha. 
nu på kvällen fikade jag hemma hos elin med sällskap av gustav. det var sjukt trevligt, vi satt vid hennes matbord från halv sju till till kvart över tio och bara pratade. om allt i princip. fick i oss té och ganska många mängder kakor. nice!



27 feb

var på en spelning där några kompisar spelade och det var mycket bra! ser fram emot framtida spelningar. efteråt gick jag, vanessa och julia till lingon och åt. det är alltid så roligt att hänga med er två, ni är verkligen jönköpings sex and the city-tjejer. haha. när vi fått i oss maten så satte vi oss på trean och åkte till tokarp där vi skulle till en annan julia. hemma hos henne var det mysigt folk och myshäng helt enkelt. vid elva nån gång tog de flesta bussen in till stan där det blev ett stopp på donken innan vi gick olika vägar. några av oss tog ettan till huskvarna.  jag har inte skrattat så mycket på länge, hela kvällen var fylld med roliga kommentarer och skämt


25 feb







det är så jäkla gött att ligga i sin säng och glo på teve och vara bekväm, inte lat.
utan bekväm. så det är såhär jag spenderar mina kvällar. mycket bra bild tagen med
mobilen och jag hoppas ni lägger märke till min antenn i form av en galge vid spegeln.
iallafall så har jag de senaste två dagarna inte gjort något av stor vikt. var på yoga igår kväll
vilket var skönt men jag kunde inte riktigt komma in i den rätta sinnestämningen. trist. efteråt
fick jag lite mat av kia medans jag väntade på bussen. på busshållplatsen började en skum snubbe prata med mig och prata om min yogamatta, om meditation och munkar och allt därimellan. idag åkte jag till frida och var hos henne en stund. sedan åkte jag hem och hamnade i sängen igen.

 


23 feb

igår så träffade jag vanessa och julia. det bedrog sig till resturang lingon där vi blev serverade god mat av kia och vi hängde där i närmare två timmar? detta ställer jag som en fråga eftersom jag ärligt talat inte hade koll på tiden. haha. julia åkte hem och jag och nessan snackade ifatt. vi träffas ju faktiskt skamligt sällan fast vi bor i samma stad.. du ska veta att jag tycker du är bäst och du alltid är bland mina top friends även om vi inte ses särskilt ofta! nu har jag sagt det och nu vet du.

idag var jag och felicia på stan och strosade eller snarare halkade omkring.  provade alla jeans som gick att prova på bobby's. det blev slutligen ett par klassiska blå stuprör från billig måndag och sedan en finfin väska från kina kricot. åkte sedan hem och pluggade järnet så nu, snart, ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på tv.


20100221










21 feb

varit en vecka i åre, kom på att det är ungefär på dagen en månad sen jag var där sist. i just löööv that place. åkte skidor (såklart) så mina ben är helt utpumpade. min rumpa är amazing nuförtiden efter all skidåkning. känns så tjejigt att säga det men det är sant, boyaa.  blev dock väldigt kallt och tråkigt de sista dagarna. lite skoteråkning på sjön blev det också. tror jag och marcus åkte upp i närmare 110 km/h, hehe. full fart- kanonkul!
pappa fastnade i djupsnön på andra sidan sjön när han skulle stajla så han fick klara sig själv och fick slita och dra i skotern för att få upp den. inhandlade en mycket härlig flanell skjorta från ett hudproblemsmärke och käkade ute några kvällar.  fick vara hundvakt etc. en hyfsat kortfattad sammanfattning! igen! 

igår när jag kom hem till underbara jönköping drog jag snabbt till felicia där kvällen fylldes av skratt, iphoto är världens bästa grej, pizza och lite film. 


5 feb

woops jag råkade glömma tid och rum ett tag och därmed skrivandet av inlägg. hursomhelst så åker jag till  norrköping om tre timmar och det blir säkert zuperkul!  har världens huvudvärk, försökte sova bort den och skölja bort den med litervis av vatten men den hänger fast. but i'ma surviver i'm gonna maaaake it! bye i miei bambini!

RSS 2.0