31 jan

heath_ledger_06.jpg heath image by lb300

idag saknar jag heath ledger och minns honom genom att kolla på film, the imaginarium of doctor parnassus och lords of dogtown, kanske brokeback mountain och filmen candy. vi får se vad jag hinner med att kolla på-å-ååh

30 jan

jag trodde jag skulle åka till norrköping, men som vanligt med mitt guldfiskminne och virriga sinne så hade jag tagit fel på helgerna och ska åka nästa vecka. så jag hade noll planer i går kväll vilket, det sedan visade sig, var väldigt skönt. jag och kvinnan som tagit mig till jorden åkte till ikea och köpte madrass till min säng. sängen ser nu ut som världens största säng. en sån där säng alla har i cribs. KINGSIZE
åkte hem och möblerade, åt mat och sedan blev jag bjuden till min brors flickväns födelsedagsfest. lite loungechillfest i en etta, mycket trevligt!

idag blir det att kolla på skatetävling och digga till coola toner på spelning

27 jan ¤

mina ögon värker för att jag glott in i dataskärmen för länge och fokuserat på det vita orörda virtuella pappret i det underbara programmet word. synd att ni inte kan höra min ironi på ordet underbara. varför är jag alltid ute så sent med att göra uppgifter och läxor?



älskar den här låten + videon! den kan aldrig gå fel


27 jan

jag skjuter hela tiden på att skriva inlägg... "gör det imorgon" dessutom känner jag idag att jag inte orkar göra en lång sammanfattning om vad jag har gjort på sistone så det får bli någon slags potpurri av allt som hänt inom de senaste 5-7 dagarna. självklart har det hänt mer än bara det jag skriver men i stora drag iallafall så har det sett ut så här:
strul med tåg, ogillar sj, glöms bort i östersund, kommer fram till åre, åker skidor, myser, fyller år, bowlar, åker hem med flyg, skidor kommer inte fram, skola, inhandlar sko och en kavaj, kollar på gamle goe "mitt så kallade liv", skidor kommer hem*, sitter och skriver blogginlägg. snabbt! kort! sammanfattning!




* YAY!!!


16 jan

när jag kollar på min bloggstatistik så är det 1 person som alltid kollar min blogg.
jag vet vem du är och jag vill bara säga att du är bäst. jag säger det inte så ofta till dig. retas lite väl mycket med dig ibland kanske, men nu vet du att du är bäst!

igår var det lite fika med anna och bea, mycket trevligt. anna är en barndomskompis sen jag föddes i princip så det var skönt att umgås lite. på kvällen åkte jag på spelning och umgicks med vänner jag träffar allt för sällan. dansade i en replokal och kissade offentligt utomhus och åkte sedan hem!


12 jan



rztlo?es


10 jan




eftersom en ung dam efterfrågade lite bilder på saker jag målat, så lägger jag ut lite. en.
ynkligt! haha. men den här målade jag iallafall ikväll. framför datorn som vanligt,
de flesta bilder kommer till världen på det viset. kludd is the shizniz!


7 jan

2010. jag och felicia klurade idag på hur man ska uttala det, nollnio var ju smidigt att säga men nolltio eller bara tio? säg det högt. det klingar inte lika bra. fast detta året lär säkert bli toppen fast det inte klingar lika bra i uttalet som förra året. jag kunde inte haft en roligare nyårsafton och mysigare slut på jullovet med skidåkning. ännu ett år då man blir äldre. jag gillar att bli äldre och därmed säkrare i mig själv, jag vet vad jag vill och inte vill. vad jag vill lägga energi och kärlek på. förhoppningsvis bli lite klokare också. men jag kan inte säga att jag är visaste damen i rummet. hör av mig när jag är nittionånting och kan dela med mig av min vishet. nu ser jag fram emot sommaren med eventuella festivaler, resor och annat sköjj! tjipp tjåhej!


RSS 2.0